29 stycznia 2025 r. w Urzędzie Wojewódzkim w Rzeszowie, podczas uroczystej gali, podsumowano tegoroczną edycję Plebiscytu Edukacyjnego. Miło nam poinformować, że wśród nagrodzonych nauczycieli znalazła się Pani Sabina Zima-Munz, która zajęła I miejsce w kategorii „Nauczyciel klas 0-III” w powiecie krośnieńskim i zdobyła tytuł „Nauczyciel na Medal”.
Plebiscyt „Nauczyciel na Medal” to inicjatywa organizowana przez serwis Nowiny24, mająca na celu wyróżnienie i docenienie nauczycieli oraz placówek edukacyjnych w regionie Rzeszowa i całego Podkarpacia. Wyróżnienie tytułem „Nauczyciel na Medal” jest szczególnie cenne, ponieważ o jego przyznaniu decydują głosy uczniów, rodziców oraz lokalnej społeczności, co stanowi wyraz uznania i wdzięczności za codzienny trud i zaangażowanie nauczycieli.
Pani Sabina Zima-Munz to doświadczony nauczyciel, który z pasją i radością przekazuje wiedzę najmłodszym. Swój sukces w plebiscycie skomentowała następująco:
„Każdego dnia staram się wkładać w swoją pracę serce i pasję, a to wyróżnienie jest dla mnie dowodem, że moje wysiłki przynoszą efekty i są zauważane. Jest to również ogromna motywacja, by nieustannie się rozwijać i jeszcze lepiej wspierać moich uczniów na ich drodze do wiedzy. Dziękuję raz jeszcze wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos. To wyróżnienie jest nie tylko moim sukcesem, ale także sukcesem całej naszej społeczności!”.
Serdecznie gratulujemy Pani Sabinie tego wspaniałego wyróżnienia i życzymy kolejnych sukcesów oraz radości z wykonywanej pracy.